Proizvodi od recikliranog papira

Pack Silk papir je ambalažni papir izrađen od recikliranog papira, poznat još i kao klobučni papir. Moguće ga je proizvesti u gramaturama od 20 – 30 g/m². Sive je boje.
MG White Silk papir je ambalažni papir izrađen od recikliranog papira. Moguće ga je proizvesti u gramaturama od 20 – 30 g/m². Bele je boje.
SFF papir je ambalažni papir izrađen od recikliranog papira. Moguće ga je proizvesti u gramaturama od 35 – 55 g/m². Beličaste je boje i njegova glavna namena je za pravljenje razlicitih kesa za pekare, zdravu hranu, mesarski papir... Za SFF papir posedujemo zdravstveni sertifikat Gradskog zavoda za javno zdravlje, kao dokaz da je papir potpuno bezbedan da dodje u kontakt sa hranom.
MG Natron je ambalažni braon kraft papir izrađen od recikliranog papira. Moguće ga je proizvesti u gramaturama od 30 – 90 g/m². Braon je boje Za ovu vrstu papira posedujemo zdravstveni sertifikat Gradskog zavoda za javno zdravlje, kao dokaz da je papir potpuno bezbedan da dodje u kontakt sa hranom.
U ponudi imamo i novu vrstu papira Tissue izrađenog od recikliranog papira a koristi se za ubruse i kao zaštita prilikom farbanja. Moguće ga je proizvesti u gramaturama od 40 – 60 g/m². Proizvodi se u beloj, natur sivoj i braon boji.